2023-09-30 Civilisationen

Det första lajvet, lördagen den 30 september, ses vi i Studiefrämjandets lokal på Falkgatan 7 i Göteborg. 

Läs mer om den nya kampanjen här https://vastmarkenlajv.se/den-nya-varlden/

Incheckning öppnar kl. 10:30 i inre rummet vid caféytan på bottenvåningen. Vill du låna kläder, kom i god tid för att välja och prova. 

Kl 11:00 startar vi med samling för alla deltagare i lajvsalen. Vi har gemensam workshop fram till senast 12:30 då vi kommer att gå igenom regler lite om den nya lajvkampanjen och dela upp oss i lajvets olika grupper. Varje grupp kommer få gå undan för sig. Gruppvis kommer vi att hitta på våra karaktärer och sedan bestämma hur de känner varandra. Senast kl. 12:30 avbryter vi workshops då vi behöver ha lite tid att äta medhavd matsäck och sätta på de sista lajvkläderna före lajvet. (Du får gärna komma ombytt, men kanske vill du justera något innan vi börjar.)

Lajv pågår ca kl 13-15 i en sal på andra våningen. Om man vill ta en paus går det bra att gå ut ur rummet och sätta sig i caféytan en stund.

Efter lajvet vill vi ha ett kort eftersnack fram till senast kl 16 då alla får checka ut innan det är dags att åka hem.

Du behöver ha med dig egen matsäck för lunch. Det kommer att finnas kaffe, te, alkoholfri cider och lite kakor under lajvet, men behöver du få i dig lite mer för att orka är du välkommen också välkommen att ta med något slags mellanmål att äta utanför lajvsalen. Vi kan låna kylskåp och microvågsugn under dagen. 

I detta lajv går bra att delta i om du är rörelsehindrad då huset har hiss och handikapptoaletter. (Alla slags hjälpmedel inklusive glasögon är välkomna under lajvet)

Här anmäler du dig till lajvet. Tänk på att anmäla alla personer som kommer att delta under dagen.

Detta arrangemang genomförs i samarbete med Studiefrämjandet.