2024-10-13 Nya möten i Gränslandet

I Gränslandet möts olika kulturer som alla har sina egna motiv för att roffa åt sig en bit av kakan som är detta ingemanssland mellan de tre nationerna Kejsardömet Fenix, De Enade och Gudinnans Flock. 

Nu går det att anmäla sig till höstens lajv, som blir söndagen den 13 oktober. Spelplats blir i Bokedalens Naturreservat i Jonsered. Vi möts vid Jonsereds pendelparkering, den övre sidan närmast Bokedalens naturreservat. Vi kommer sedan att lajva på berget ovanför, så var beredd på att röra er i skogsterräng.

Vad händer med Gudinnans Flock när inkvisitorerna jagat bort Isidor? Hur kommer oroligheterna i Kejsardömet påverka Gränslandet? Vad gör de Enade? Varför syns rök i skogen? Vem är Bingel Borf? Fortsättningen på sagan om Gränslandet styr du som möter upp i skogen.

Läs om världen där lajvet utspelar sig här Världen runt Gränslandet Vill du veta mer om hur våra lajv går till och hur man skapar en karaktär, kolla på https://vastmarkenlajv.se/ under menyn Välkommen till Västmarken lajv! Här finns också fler sidor som är bra att kika på före lajvet.

Anmäl dig på anmälningssidan.

Vi stänger anmälan kl. 18 fredagen före lajvet för att hinna packa och förbereda det sista när vi vet ungefär hur många som kommer. Det går också att efteranmäla sig på plats vid incheckning, men då finns inga garantier att det finns lajvkläder att låna, och incheckning snabbas upp betydligt om alla är föranmälda.

Frågor eller funderingar? Hör av er till kontakt@vastmarkenlajv.se.

Detta är ett arrangemang i samarbete med Studiefrämjandet.