2023-11-10 Frispelshelg Lajv

Helgen 10-12 November blir det Frispelshelg med lajvfokus.

Frispel är en avslappnad form av spelläger som föreningen Västspel brukar arrangera, där deltagarna själva planerar schema på plats. Just denna helg tänker vi att det skall handla extra mycket om lajv, på flera olika sätt. Kanske provar vi på något kort smålajv som improviseras på plats, kanske planeras det för framtida lajv i Civilisationen eller Expeditionen, kanske byggs det på gamla eller skapas nya karaktärer… vad vill du skall hända? Programmet byggs av deltagarnas olika bidrag, och det finns alltid möjlighet till spontant brädspel.

Lägret blir på Göta Lejons kursgård i Bovik på Björkö. Start ca 18 på fredag och slut ca 13 på Söndag. Deltagande över dagen är möjligt men blir det fullt får deltagare som sover över företräde.

Anmälningslänk och mer information finns här!