2023-02-05 Årsmöte

Föreningen håller årsmöte den 5:e Februari kl. 14 i Sävedalens Folkets Hus.

Kära Västmarkare!

Dagen då våra invånare samlas för att besluta om Västmarkens framtid nalkas hastigt. Västmarkens invånare uppmanas därför att besöka vårt samhälles anslagstavla för att förbereda ert deltagande i detta ting.

Detta är en inbjudan till föreningen Västmarkens årsmöte som planeras den 5 februari kl. 14 i lokalen på andra våningen, Göteborgsvägen 101, i Sävedalen. Vi vill gärna veta i förväg hur många som kommer, så att fikabrödet bakas till alla. Anmäl er genom att svara på detta meddelande. (Alla medlemmar och deras föräldrar är välkomna.) Berätta gärna om du har någon allergi vi bör ta hänsyn till.

Själva årsmötets dagordning blir enligt stadgarna, och vi har inte fått in några förslag från medlemmarna. Däremot finns ett förslag från styrelsen om framtida samgående med föreningen Västspel som vi kommer att diskutera på mötet. 
Är det viktigt för dig att Västmarken Lajv finns kvar som en separat förening? Eller tror du att vi kan skapa synergieffekter genom att ingå i en förening som också sysslar med t.ex. bordsrollspel och brädspel för samma åldersgrupp? Kom på mötet och berätta vad du tycker! Detta är ett stort beslut och innan något bestäms vill vi höra vad alla medlemmar och deras föräldrar tycker.

Vi skulle gärna se fler aktiva föräldrar inom föreningen, både i styrelsen och som hjälper till med praktiska saker under lajvet som in och utcheckning, ta hand om våra prylar, hålla brasan vid liv och kanske spela små roller. Själva arrangerandet av lajv lämnar vi i första hand åt ungdomarna i föreningen, men de behöver hjälp att se till att praktiska uppgifter och administrationen av föreningen fungerar för att kunna ägna sig åt att göra lajven! Maila genast vår valberedare gunnar@forbattringsverket.se om vad du kan hjälpa oss med!

Årsmöteshandlingarna kan laddas ner via drive

Har du förnyat ditt medlemskap för Västmarken ännu? Om inte, klicka här

Må din arm bli stark, ditt sinne vist och ditt hjärta fridfullt!

Sara Wahlund

Eder ordförande

Ps. Vi fick några spel från Sverok i samband med spellovet i höstas, som vi tänkte lotta ut efter årsmötet.