2022-04-24 Systuga

Var det lite för kallt på senaste lajvet? Då är det dax att skaffa en varm skön mantel. Eller saknar din karaktär de snyggaste byxorna? Då är du välkommen att komma till Västmarkens systuga där vi tillsammans bättrar på lajvdräkten. På plats har vi sömmerskan Sofia The Star som hjälper till med råd och tips i allt från att klippa till den skönaste manteln till hur man får den längsta struthättan.
För den som vill starta ett sömnadsprojekt finns det fint ylletyg till t.ex. mantlar och linnetyg för särkar eller byxor till självkostnadspris. De som redan har något påbörjat är välkomna att ta med det och jobba tillsammans med oss. Vi kommer ha några symaskiner på plats liksom övriga saker för era sömnadsprojekt.

Systugan genomförs i samarbete med Studiefrämjandet och vi kommer att rapportera närvaro till dem. Detta är ett arrangemang för föreningens medlemmar, välkommen som ny eller gammal medlem! Vi löser medlemskap för 2022 på plats under dagen om det behövs.
Vi kommer att bjuda på kaffe, te och saft, men du behöver ordna något mer att stoppa i magen. I området finns flera restauranger och en mataffär. Vi har också tillgång till kylskåp och en micro i lokalen.

Anmäl dig via https://ebas.sverok.se/registrations/add/917

Tid

10.00 – 15.00 Söndagen den 24 April

Plats

Västmarkens lokal i  i Sävedalens Folkets Hus, Göteborgsvägen 101, 43363 Sävedalen