2022-11-02 Brädspel i Sävedalen

På höstlovsonsdagen planerar vi att ha en brädspelsdag i Folkets Hus i Sävedalen. Detta är en del av vår moderorganisation Sveroks kampanj Spellovet!

Hejsan alla brädspelsentusiaster! Onsdagen den 2:a november kör vi igång med massor av brädspel för de både nybörjare och veteraner. Vi befinner oss på våra lokaler i Sävedalens folkets hus (Göteborgsvägen 101 på andra våningen) och vi spelar mellan kl. 12:00-17:00.
Vi kör med drop-in så det är bara att dyka upp när det passar. Det råder föräldraransvar då vi spelar och vi uppmuntrar alla föräldrar med intresserade barn att följa med då vi har spel för alla åldrar och nivåer. Är man hungrig går det bra att ta med lunch eller fika och låna kyl och micro. Se bara till att akta våra spel!
Skulle ert barn vilja lämna lokalerna innan klockan är 17:00 kommer vi inte hindra hen då detta inte är en barnpassning utan ett sätt för alla som är intresserad av brädspel att få chansen att spela några av de många spel vi har med oss.
Hjärtligt välkomna!