Lajv 13/6 2021

Våren har kommit till Västmarkens skogar, men ännu hör man bara fåglarnas kvittrande vid gruvans igenrasade öppning. Eller var det inte ett stönande som hördes inifrån berget?

Äventyrarna börjar tala om att ta reda på vad som egentligen hände i skogen i höstas. Den försvunne gruvförmannen har ännu inte hittats. Kommer gruvföretaget någonsin att kunna återhämta sig? Innebär det att handelsmannens löften om lukrativa handelskontrakt med flodländerna aldrig kommer att infrias?  Är skogen säker för kaosmakternas inflytande?

Vi planerar nu för fullt inför lajv i skogen den 13 juni. Vi samlas på sedvanligt sätt för incheckning från kl. 9:30 vid Jonsereds pendeltågsstation och står redo för avmarsch mot Västmarken kl. 10.00. Föranmälan görs via formulär .

Då vårterminen denna gång blir osedvanligt kort beslutades terminsavgiften bli 100 kr per deltagande barn. Vi har dock just nu en kraftigt decimerad kassa på grund av inställd verksamhet, vilket gör att vi är mycket tacksamma om de som har möjlighet betalar lite mer. Eller varför inte värva din kompis eller din mamma som medlem i föreningen? Avgifterna betalas som vanligt via  swish 123 - 287 54 82 eller via plusgiro 79 76 51 – 7.

På samma sätt som vid alla våra lajv vill vi gärna ha så många vuxna som möjligt med i skogen, men vi hoppas att ni kan sprida ut er. Det kommer att finnas minst två platser att slå läger på under lajvet. Om någon vuxen vill ansvara för en eld är vi mycket tacksamma. Vill någon vuxen ha en statistroll har vi en plott för det. Hör av dig i så fall!

Arrangeras i samarbete med Studiefrämjandet.

Äger rum
--
Plats