Höstens andra lajv

Vi möts på svärdslängds avstånd vid Jonsereds station för incheckning från kl. 9:30. Alla deltagare och medföljande familjemedlemmar måste föranmäla sin ankomst så att vi inte skapar en alltför stor folksamling och därmed drar på oss Nerixxas (och FHM:s) vrede. Anmäl dig här.

På grund av pestens skugga över landet undanbedes plotter som inbjuder till att dela mat med andra deltagare, och fångenskap samt knock av andra deltagare förbjuds tillfälligt. Deltagare med symptom på sjukdom, eller som varit sjuka de två senaste dagarna får stanna hemma! 

Det är som vanligt kläder efter väder som gäller, mat och vatten tar var och en med sig. Incheckning från 09:30. Målsman eller annan vuxen checkar in barnet. Alla skall prickas av. Utcheckning 15:00. Målsman eller annan ansvarig vuxen checkar ut barnet. Då är barnet inte längre under vår uppsikt. Kläder finns att låna och vapen att hyra som vanligt. Att hyra ett vapen kostar 50 kr, som betalas via swish, 1232875482.

VIKTIGT: Vi måste ha tillräckligt med vuxna i skogen under dagen för att kunna genomföra vårt lajv och för allas trygghet. Du behöver inte vara med alla tillfällen men ett är önskvärt. Du kan vara passiv i diskreta kläder. Vi lånar även ut mantlar. Foton: Vi har regel för er som tar foton under lajven och för er som inte vill bli fotograferade. Ni som inte godkänt att bli fotograferade enligt föreningens fotomedgivande skall, under lajven, bära rosa armbindel på båda armarna. Ni som fotograferar - respektera dessa medlemmars ställningstagande och undvik bilder där personer med rosa armbindlar finns med.

Äger rum
--
Plats

Jonsereds Station

Vi samlas vid Jonsereds Station.

Jonsered Station
43376
Jonsered

57.7499545, 12.173801