Lajv i maj och Sommarlajv

Inlagt av ulrika mån, 04/12/2021 - 16:29

Kära Västmarkare!

Vintern är hård denna säsong i Västmarkens skogar. Snön faller och äventyrarna kurar fortfarande inomhus vid sina eldar. Vilka berättelser förtäljs just nu om forna tiders legender och modiga hjältedåd? Kanske kommer det att berättas om en revolution i Västmarkens grannland Federationen vid nästa vinters brasor? Eller får vi höra talas om hur Västmarkens invånare drog till Federationen för att söka sin lycka i handel eller ta tjänst hos flodländernas representanter?

Arrangörsgruppen hade stora planer för det lajv vi skulle haft 18 april, men nu får vi veta mer om hur det går för Hertiginnans Gruvföretag och vilka farligheter som finns under berget i drakdalen först vid nästa lajv. Vi hoppas verkligen att vi ska kunna ses i Västmarken i maj.

I stället för att slutfixa inför kommande lajv ägnades dagens arrangörsmöte åt att fixa anmälningsformulär för vårt sommarlajv. Visst vore det spännande att ses en hel helg för att att lajva med oss? Vi hoppas verkligen att det ska gå att genomföra i början av augusti.

Mer information och anmälningsformulär finns här.

Må din arm bli stark, ditt sinne vist och ditt hjärta fridfullt!

Sara Wahlund

Eder ordförande