Kära Västmarkare!

Inlagt av ulrika tors, 01/21/2021 - 07:41

Snön ligger djup i Västmarkens skogar, och täcker både en inrasad gruvgång och ett sönderblåst värdshus. Vad händer härnäst?

Myndigheternas restriktioner gör att det är svårt att ses nu, men guiderna finns alltid att kontakta om någon vill ägna vintervilan åt att fundera kring en karaktär eller vill ha tips om utrustning eller kläder till lajv. Skicka ett mail, eller lägg in en fråga på vår Discord eller i Facebook.

Arrangörsgruppen har börjat diskutera vårens kampanj, men vi vågar inte planera för mer än två lajv. Boka gärna in den 18 april och den 30 maj redan nu. Skulle vi få möjlighet att ses fler än 8 personer och kunna samlas runt ett bord tidigare än i april så fixar vi en brädspelsträff eller en hantverkskväll.

Styrelsen planerar för nytt årsmöte den 28 februari och har nu beslutat att detta blir kl. 14 till 16 i form av ett digitalt möte. Särskild kallelse med årsmöteshandlingar och information om hur man deltar i mötet kommer senare, men det går fint att höra av sig redan nu till ordforande@vastmarkelajv.se om det finns något särskilt du vill att vi diskuterar på mötet. Vi kan inte bjuda på mat och fixa aktiviteter via internet, men vi kommer att lotta ut några spel och prylar vi fick från Sverok i höstas bland mötets deltagare. Kom ihåg att både medlemmar och föräldrar är välkomna.

Apropå medlemmar, det är dags att förnya sitt medlemskap! Detta år är det väldigt tydligt att föreningens ekonomi bygger på medlems- och deltagareavgifter, något som har blivit mindre än planerat år 2020. Vill du att vi ska kunna fortsätta lajva som tidigare så fort myndigheterna tillåter- bli medlem redan i dag! Ju fler medlemmar vi får in i registret tidigt på året, ju fler lajv och andra aktiviteter vågar vi planera för. Värva gärna så många medlemmar du kan! Ett särskilt epost med information om hur man återregistrerar sig har skickats från medlemsregistret. Vuxna medlemmar är naturligtvis också välkomna.

Vi är också på jakt efter fler styrelsemedlemmar och andra funktionärer. Vill du veta vad du kan hjälpa till med, kontakta valberedningen som består av Marie Karlsson Peoples marie.karlsson.peoples@gmail.com och Stefan Andersson stefan.andersson.3@gmail.com .

Må din arm bli stark, ditt sinne vist och ditt hjärta fridfullt!

Sara Wahlund

Eder ordförande

Ps. Vi drömmer om att arrangera ett sommarlajv för alla åldrar med övernattning i Västmarkens närområde, när Covid-19 förbannelsen försvunnit. Visst låter det spännande?