Höstens sista lajv 22 november 2020

Inlagt av ulrika tors, 11/05/2020 - 21:04

Hösterminens sista lajv planeras söndagen den 22 november kl 10 till 15. Vi hoppas kunna mötas på sedvanligt vis på svärdslängds avstånd vid Jonsereds station för incheckning från kl. 9:30. Vi förbehåller oss dock rätten att ställa in om vädret blir busigt eller FHM avråder.

Alla deltagare och medföljande familjemedlemmar måste föranmäla sin ankomst så att vi inte skapar en alltför stor folksamling och därmed drar på oss Nerixxas (och FHM:s) vrede.
Anmälan sker via webbformulär som ni hittar här https://ebas.sverok.se/registrations/add/602.

Föreningen har troligen aldrig tidigare planerat lajv så sent på året. Precis som vid alla andra lajv kommer vi att vid incheckningen att kontrollera att alla deltagare är lämpligt klädda. Denna gång kommer vi inte att tillåta incheckning av barn som inte har med kläder tillräckligt för flera lager, och dessutom mössa, vantar och varma skor. Regnar det kräver vi också regnkläder och vattentäta skodon. (Men det går utmärkt att bära detta under karaktärens kläder.) Incheckning och utcheckning är en viktigt funktion för att vi ska kunna ordna lajv på ett säkert sätt. Vi behöver hjälp av vuxna för att kunna sköta detta, minst tre personer på morgonen och två på eftermiddagen. För att göra detta behöver man vara på plats senast 10 minuter innan incheckning öppnar kl. 9:30, eller 10 minuter innan utcheckning öppnar efter lajvet. Kan du hjälpa till? Hör av dig till kontakt@vastmarkenlajv.se . Vi söker också en eller flera personer som vill ta bilder av de deltagare vars målsman godkänner publicering. Vår hemsida behöver en uppdatering, och vi skulle gärna lägga upp några aktuella bilder. På grund av regn blev det inte så många bilder förra gången. Bilderna tas företrädesvis innan lajvet startar, då poserande stör lajvandet. Tycker du att det är roligt att fotografera? Vi behöver din hjälp!