Bli medlem

Västmarken lajv riktar sig främst till lajvintresserade barn och ungdomar. Alla nya deltagare är välkomna att testa att lajva med oss en gång utan kostnad. De barn som därefter vill återkomma önskar vi blir medlemmar i föreningen. Förälder är välkommen att delta på lajv. Man behöver inte vara med varje gång, men gärna minst en. Vi behöver vara några vuxna deltagare varje gång för att kunna ordna bra lajv på ett säkert sätt. Det kan finnas roliga roller att spela under lajvet om man vill, men det går också bra att bara vara statist i lägret för att skapa en intressant miljö för barnen.

Om du vill bli medlem registrerar du dig i Västmarken Lajv via vårt riksförbund Sveroks hemsida:

I samband med det betalar du medlemsavgift och terminsavgift direkt via swish 123 - 287 54 82 eller via plusgiro 79 76 51 – 7.

Medlemsavgiften är 200 kr per år för barn och ungdomar till och med 25 år. Vuxna som deltar på våra arrangemang betalar 0 kr i medlemsavgift. Man kan också bli stödmedlem för 100 kr. För att vara med på lajven betalar man dessutom terminsavgift. Terminsavgiften för VT 2021 är 300 kr. Men om du blir medlem sent på terminen kan du istället betala 100 kr per lajv som du deltar i den här terminen. I terminsavgiften ingår deltagande i terminens lajv, och andra aktiviteter som föreningen anordnar, exempelvis brädspelsdagar. Eventuella sommarlajv ingår inte i terminsavgiften. Medlemskap innebär att deltagaren är försäkrad under aktiviteten via vårt riksförbund Sverok. Läs mer på Sveroks hemsida, medlem.sverok.se/forsakring/.

Hantering av personuppgifter
De personuppgifter som medlem eller förälder/vårdnadshavare uppger till föreningen kommer inte att delges till tredje part utan medgivande.

Undantag till ovan är ungdomsförbundet Sverok dit föreningen är ansluten, vilka kan använda uppgifterna som underlag för bidragsansökningar, ringkontroller, informationsutskick och enkäter.

Genom medlemskap accepterar medlemmen att Sverok tar del av personuppgifter. Sverok hanterar personuppgifter enligt PUL. Mer information om Sverok finns på www.sverok.se.