Praktiskt Sommarlajv

Mat
Mat kommer att serveras i värdshuset. I anmälan ingår två frukostar, två luncher, två kvällsfika och en kvällsmat plus eventuella snacks som går att köpa för inlajv valutan. Det kommer inte finnas tid avsatt att tillaga egen mat men du kan ha med lättare förtäring såsom frukt, kakor, godis och salta kex.

Toalett och hygien
På området finns det 3 torrdass. Det finns inga möjligheter till dusch eller dylikt men ca 500 m från området rinner ån om någon vill gå och tvätta av sig tidigt på morgonen.

Boende
Boende på lajvet kommer att ske i lajvbyns hus. Inuti tälten är det alltid off och därmed råder det alltid husfrid inne i bostadshusen. De större husen kommer att husera flera sällskap. Spelare måste själva ha med sig sovsaker såsom sovsäck, liggunderlag mm. Det går också bra att ordna eget boende utanför lajvet. Tänk då på att det finns begränsad plats för husbilar och ingen lämplig plats i närheten för moderna tält i närheten av byn.

Husen i byn finns beskrivna på Berhems vänners hemsida https://main.berghemsvanner.se/husen-i-byn/

Hitta hit
Länk till vägbeskrivning:  https://main.berghemsvanner.se/vagbeskrivning/ Om du färdas via kollektivtrafik så är närmaste hållplats stationen i Skillingaryd. Meddela när du kommer så samordnar vi skjuts.